Набор Пикник №3

Артикул: 4718

Цена: 6500

На складе: 1
Кол-во: шт.

Вилка-5 шт. Зажигалка-1 шт. Нож ц.м.-1 шт. Мангал-1 шт. Шампура-5 шт.